Открийте как криогенното охлаждане може да помогне за запазване на текстурата, формата и вкуса на чувствителни продукти като малини и ягоди
Газове и технологии за защита на чувствителни плодове и зеленчуци
Плодове & зеленчуци
Запазване на вкуса и текстурата на всички етапи от веригата на преработка и дистрибуция
Увеличаването на целогодишното потребителско търсене на разнообразни пресни плодове и зеленчуци поставя както предизвикателства, така и възможности за производителите и преработвателите. Независимо дали обработват прясно набрани продукти, готови за сервиране салати или сушени плодове, производителите трябва да запазят висококачествения вкус и текстура на плодовете и зеленчуците, като същевременно сведат до минимум развалянето. По цялата верига - от прибирането на реколтата до дистрибуцията, нашите експерти разполагат с иновативни идеи и технологии, които да ви помогнат да оптимизирате добивите от реколтата, да осигурите безопасно съхранение, да контролирате температурата, да подобрите условията за обработка, да увеличите производствения капацитет, да увеличите добива на продукта и в крайна сметка да увеличите срока на годност на храните по естествен път. Всичко това се превръща в спестяване на пари.
Разберете защо криогенното замразяване намалява увреждането на клетките на деликатните плодове.
Изберете от набор от модифицирани атмосфери, съобразени със скоростта на дишане и температурата на различните плодове и зеленчуци
Открийте как можете да донесете пълния вкус и деликатната текстура на прясно събраните продукти до мястото на продажба
Разгледайте многото начини, по които можете да подобрите растежа и да защитите събраните плодове и зеленчуци с промишлени газове
Нека експертите по храните в нашите тестови и F&D центрове ви помогнат да изберете, оразмерите и внедрите системите и приложните технологии, от които се нуждаете