Вижте как нашите технологии за охлаждане могат да ви помогнат да оптимизирате процесите и да повишите производителността на вашите хлебни изделия
Газове и технологии за прецизен контрол на температурата
Печива
Повишаване на качеството и цялостната ефективност на хлебопроизводството
От хляб и гевреци през торти и бисквитки до сладкиши и пайове, секторът на хлебопроизводството представя много разнообразен набор от предизвикателства за съхранение и обработка. Контролът на температурата придобива все по-голямо значение във всички етапи на хранителната верига, особено след като пекарните все повече разчитат на готови смеси и замразени тестени изделия. Не само, че тенденцията „размрази и сервирай“ подпомага нарастващия интерес към полуготовите храни, той също може да подпомогне за автоматизиране на процеса на печене. За да отговорим на вашите нужди за контрол на температурата на всички етапи на съхранение, смесване и опаковане, ние разработихме широка гама от технологии за охлаждане, замразяване и инертизиране. Можете също така да разчитате на нашите технологии за опаковане в модифицирана атмосфера, за да опростите опаковането и да удължите срока на годност. И след като вашите хлебни изделия са готови за изпращане, нашите хладилни решения за криогенна дистрибуция предлагат редица предимства пред конвенционалните механични системи.
Удължете срока на годност и оптимизирайте обработката на хлебни изделия с иновативни фризерни технологии за замразяване на кора и др
Обединете се с нашите експерти по храните, за да разработите микс от модифицирана атмосфера, който е най-подходящ за удължаване на срока на годност на вашите хлебни и сладкарски изделия
Ние можем да ви помогнем да донесете пълния вкус, аромат и свежест на вашите сладкиши, крем торти и други вкусни лакомства от фурната до магазина
Нека експертите по храните в нашите тестови и F&D центрове ви помогнат да изберете, оразмерите и внедрите системите и приложните технологии, от които се нуждаете