Прочетете как нашите решения за охлаждане могат да подобрят смесването, порционирането и формирането на вегански и вегетариански растителни храни.
Газове за разширяване на обсега и усвояването на заместители на месо на растителна основа
Храни на растителна основа
Значителна промяна в предпочитанията на потребителите
Нарастването на търсенето на растителни храни и алтернативи на месото има трансформиращ ефект върху световната хранителна индустрия. Гледайки напред, тази тенденция ще набира скорост, особено след като населението на света продължава да се увеличава. Промяната на поведението и очакванията на потребителите се дължи на нарастващото осъзнаване на екологичното, здравното и етичното въздействие на нашия избор на храни. Тези нови храни, базирани на соя, варива, семена, водорасли и други, говорят за нарастващото приоритизиране на хуманното отношение към животните, устойчивостта и опасенията за климата. Хранителната индустрия е изправена пред предизвикателството бързо да се адаптира и да внедрява иновации, за да възприеме алтернативни протеини и да подкрепи промяната на веганския, вегетарианския и флекситарианския начин на живот.
Ние помагаме на нашите клиенти да се ориентират в това пътуване на трансформация с пълна гама газове и технологии за охлаждане, охлаждане, замразяване, консервиране и инертизиране на заместители на месо, риба и птици на растителна основа. Нашите газове се предлагат в криогенна течна форма за замразяване и охлаждане, в твърда форма за транспортно охлаждане и като газови смеси за опаковане в модифицирана атмосфера (MAP). Също така работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да адаптираме нашите технологии и решения към индивидуалните предизвикателства на обработката.
Газовете за аналози на месо на растителна основа могат да ви помогнат да поддържате правилната температура, да подобрите условията за обработка, да увеличите производствения капацитет, да увеличите добива на продукта и в крайна сметка да удължите срока на годност на храните по естествен път. Ние също така можем да ви напътстваме в спазването на всички съответни национални и международни стандарти за здраве и безопасност.
Много от нашите иновации за замразяване и охлаждане могат да се комбинират със съществуващото оборудване и лесно да се разширяват. В такова младо и динамично пазарно пространство това може да даде на производителите на храни гъвкавостта, от която се нуждаят, за да мащабират бързо производството без непосилни капиталови ангажименти благодарение на различните бизнес модели.
Насладете се на производителността, качеството и хигиенните печалби с нашите криогенни фризери за растителни алтернативи на месо, птици и риба.
Вижте как нашите персонализирани газове и смеси могат да запечатат свежестта и да удължат срока на годност на месните продукти на растителна основа.
Запазване на свежестта и текстурата на растителните протеини по цялата верига на дистрибуция с CO2 сняг и сух лед
Нека експертите по храните в нашите тестови и F&D центрове ви помогнат да изберете, оразмерите и внедрите системите и приложните технологии, от които се нуждаете