Открийте как технологичните газове могат да повлияят положително на вашия процесен поток
Течност N2 и CO2 за контрол на температурата
Разпространение на месо и птици с помощта на криогенни газове
Предимства на сухия лед
Като един от водещите доставчици на сух лед, ние предлагаме гама от гъвкави решения, които използват охлаждащата сила на твърдия въглероден диоксид (CO2) - известен като сух лед - за охлаждане на продукти като месо и птици в транзит и по веригата на дистрибуция. Сухият лед се получава чрез намаляване на налягането и температурата на течния CO2, докато се превърне в чист, бял сняг. След това този сняг може да бъде компресиран под високо налягане, за да се образуват блокове, резени и пелети. Тъй като сухият лед няма вкус или мирис, не е отровен и запалим, той е идеален и високоефективен охлаждащ и замразяващ агент за храни като месо и птици. Това е особено удобно за охлаждане по време на транспортиране, на чувствителни към температурата продукти като тези, където електрозахранването може да бъде проблем. Нашите решения за сух лед са подходящи за цялата дистрибуторска верига, включително транспортно охлаждане, кетъринг за събития, специални ефекти при събития, куриерски услуги, кетъринг по време на полет и почистване. Всички наши продукти и услуги със сух лед отговарят на най-новите правила и разпоредби на HACCP и постепенно преминаваме към по-екологични възможности за опаковане.